App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ‘Teveel punten verspeeld in dit soort wedstrijden’

Krabbendam: ‘Teveel punten verspeeld in dit soort wedstrijden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde donderdagavond gelijk tegen FC Volendam en volgens Martijn Krabbendam is het dan ook terecht dat de formatie van Arne Slot naast het kampioenschap grijpt.

“Het was gewoon niet goed genoeg om van FC Volendam te winnen”, zegt Krabbendam bij Voetbal International. “Meestal weet Feyenoord er nog wel een goaltje uit te persen, maar vandaag lukte dat niet. Het heeft weinig consequenties voor de stand, maar voor het gevoel richting zondag wel. Ik denk dat dan een soortgelijke wedstrijd wacht, alleen heeft Ajax meer kwaliteit dan FC Volendam. Dat wordt gewoon een hele moeilijke exercitie.”

Het gat met PSV is op dit moment negen punten. “Terecht dat ze het niet worden. Noem al die gelijke spelen maar op, Feyenoord heeft teveel punten verspeeld in dit soort wedstrijden”, aldus Krabbendam. “PSV wint hun wedstrijden veel gemakkelijker, dus dan kan je daar niks over zeggen. Als er echt spanning op stond, komt die energie vanzelf. Nu was er geen urgentie. Het is te hopen dat die er zondag wel is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert