App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik denk dat het vanavond in heel Rotterdam feest is”

”Ik denk dat het vanavond in heel Rotterdam feest is”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist zondagmiddag zéér overtuigend te winnen van aartsrivaal Ajax en na afloop verscheen een trotse Quinten Timber voor de camera van ESPN.

“6-0 hé? Dat is niet vaak voorgekomen”, begint Quinten Timber. “Volgens mij is het de eerste keer. Uit 0-4 winnen, thuis 6-0 winnen en twee keer de nul houden. 10-0 in totaal, dat kan er wel mee door. Ik heb zeker genoten. In de wedstrijd is het natuurlijk focussen, maar als ik nu kijk viert iedereen feest. Ik denk dat het vanavond in heel Rotterdam feest is.” Had de middenvelder deze uitslag verwacht? “Tuurlijk niet. We moesten reageren na een minder resultaat, al helemaal in een Klassieker. Ik denk dat we het vandaag uitstekend gedaan hebben.”

De vleugelaanvallers kwamen vandaag goed voor de dag. “Ze doen het al een tijdje goed en krijgen steeds meer vertrouwen van het team. Dat zag je al tegen Utrecht en vandaag weer. Het is heel mooi voor hen. Dat zij het goed doen is ook lekker voor mij en Calvin. Wij krijgen iets meer ruimte.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert