Home Laatste Feyenoord Nieuws “De transfer van Quilindschy Hartman gaat zeker niet door vanwege zijn zware knieblessure”

“De transfer van Quilindschy Hartman gaat zeker niet door vanwege zijn zware knieblessure”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman heeft momenteel een zware knieblessure en de verwachting is dat de linksback heel 2024 niet meer in actie komt. Wim Kieft laat zijn licht schijnen op de situatie rondom de Feyenoorder.

“De transfer van Quilindschy Hartman gaat zeker niet door vanwege zijn zware knieblessure”, begint Kieft. “Het viel goed voor te stellen dat hij in beeld zou komen bij clubs in het buitenland. Een hele degelijke linksachter met aanvallende kwaliteiten en international van Oranje. Met een goed EK in Duitsland zou er zeker interesse van topclubs komen, maar nu moet hij voor de tweede keer in zijn carrière zien terug te komen op topniveau.’

“Volgens zijn trainer Arne Slot weet hij hoe het is om te revalideren en zal hem dat helpen”, gaat Kieft verder. “Aan de andere kant moet je altijd afwachten hoe een knie reageert op zo’n zware kwetsuur en een operatie dientengevolge. Ze zullen bij Feyenoord tevreden zijn dat ze al eerder hebben geanticipeerd op een vertrek van Hartman en Gijs Smal van FC Twente eerdaags hopen te presenteren als linksachter.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws