App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Natuurlijk droom ik ervan om ooit terug te keren in de Kuip“

“Natuurlijk droom ik ervan om ooit terug te keren in de Kuip“

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In 2021 was een klus als hoofdtrainer dichtbij voor de Katwijker, Feyenoord koos echter voor Slot. “Achteraf gezien is het goed geweest. Het trainersvak is een ervaringsvak en het leren stopt nooit”, zegt hij tegenover de NOS. “Ik was er op dat moment zeker nog niet rijp voor. Ik denk dat uiteindelijk alles gebeurt met een reden. Toen voelde het als een teleurstelling, maar voetbal is net het leven: het is vallen en opstaan.”

Op de vraag of het wellicht nu wel tijd zou zijn, geeft hij geen antwoord. Wanneer Arne Slot zou vertrekken, verwacht de oud-International niet dat Feyenoord bij hem uit zou komen. “Dat denk ik niet eerlijk gezegd. Dat is een gevoel dat ik heb”, stelt hij. “Natuurlijk droom ik ervan om ooit terug te keren in de Kuip, maar dat is op dit moment niet realistisch.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert