App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber: ”Dat wil ik graag zondag weer doen als team zijnde”

Timber: ”Dat wil ik graag zondag weer doen als team zijnde”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondag staat in Rotterdam De Klassieker op het programma en Feyenoorder Quinten Timber blikt alvast vooruit op het duel.

“Ik heb al meerdere mensen gesproken over De Klassieker, ook die voor Ajax zijn. Het blijft een Klassieker en je hebt vaker gezien dat het een wedstrijd op zich is.” De middenvelder blikt terug op de wedstrijd in Amsterdam. “Je wint uiteindelijk met 0-4 en het eerste punt is dat je er vier scoort: dat wil ik graag zondag weer doen als team zijnde. We hebben daar heel goed verdedigd en bijna geen kansen weggegeven. Als we dat kunnen meenemen zou dat top zijn.”

Toch ziet Timber verschil ten opzichte van de wedstrijd in Amsterdam. “Ik denk dat ze verdedigend iets beter staan, al kijk ik niet heel veel naar Ajax. Het blijft een team met veel kwaliteiten, dus daar moeten we scherp op blijven.” De middenvelder gaat verder. “Ik wil gewoon belangrijk zijn voor het team en mijn kwaliteiten laten zien door de beste versie van mezelf te zijn. De Klassieker is de mooiste wedstrijd die je kan spelen in Nederland, dus ik verheug me er altijd op. Ik heb er al veel gespeeld en ken nu ook wat jongens van het andere team, dat maakt het extra mooi. We gaan zien hoe het uit gaat pakken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert