App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik zou toch zeggen dat hij Gimenez nu weleens mag wisselen”

”Ik zou toch zeggen dat hij Gimenez nu weleens mag wisselen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde gisteren gelijk tegen FC Volendam en aan Rotterdamse zijde kon Santiago Gimenez wederom niet imponeren. Willem van Hanegem is in de Willem en Wessel Podcast dan ook kritisch op de Mexicaan.

”De spits is echt triest. We waren blij met hem, maar ik vind het echt verschrikkelijk. We zitten te schelden op de rechtsbuiten die een paar domme dingen doet, maar Gimenez moet hem gewoon afgeven op Minteh. Dan kan hij de bal zo binnenlopen in het begin van de wedstrijd. En daarna nog een keer. Het is mij een raadsel waarom ze Minteh de bal niet geven. Ze willen Gimenez ook telkens laten scoren, maar ik zou hem helemaal geen bal meer geven.”

 ”Ik mis de agressie bij hem als hij een kans mist. Niemand kan mij wijs maken dat die goede periode toeval was. Hij deed een paar dingen in de Klassiekers, dat was zo geweldig. Hij heeft laten zien dat hij een hele goede spits is. Ueda was donderdag één van de weinige die de bal naar dezelfde kleur speelde. Ik ben er geen voorstander van, maar ik zou toch zeggen dat hij Gimenez nu weleens mag wisselen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert