App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik denk dat we veel te slordig waren”

”Ik denk dat we veel te slordig waren”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelde gisteren gelijk tegen FC Volendam en na afloop verscheen een geïrriteerde Quinten Timber voor de camera van ESPN.

“Ik denk dat we veel te slordig waren”, begint de middenvelder. “Ik weet niet precies wat het was vandaag. Ik denk dat we te vaak van zulke wedstrijden hebben gehad en dat irriteert mij het meest. We waren gewoon niet goed genoeg vandaag, terwijl we denk ik wel genoeg kansen hebben gehad.”

“Een team als ons moet gewoon meer kansen creëren en dat hebben we niet gedaan vandaag. Ik denk dat we vandaag te slordig waren aan de bal. Zij maken er een vechtwedstrijd van en spelen alleen maar lange ballen. Dan moet je zorgen dat je goed bent aan de bal en rustig bent in de eindfase. Er waren te veel momenten, ook van mijzelf, dat we te slordig waren in het balbezit.”

Had de scheidsrechter nog invloed? “We kunnen wel bezig zijn met de scheidsrechter, maar we hebben tien minuten extra tijd gekregen en je hebt negentig minuten gehad om te scoren, dat hebben wij niet gedaan. Als je niet goed bent aan de bal en zij er een vechtwedstrijd van maken, dan maak je het gewoon te moeilijk voor jezelf. Als je dan ook niet de kansen afmaakt die je krijgt, dan wordt het een moeilijke wedstrijd. Het is gewoon vervelend dat het 0-0 is geworden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert