Home Laatste Feyenoord Nieuws Blessure Hartman: Slot sluit niet uit dat linksback heel 2024 niet meer in actie komt

Blessure Hartman: Slot sluit niet uit dat linksback heel 2024 niet meer in actie komt

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voorafgaand aan de wedstrijd Volendam-Feyenoord heeft Arne Slot zich uitgesproken over de blessure van Quilindschy Hartman en bracht de oefenmeester nog meer slecht nieuws.

”We communiceren dat het een zware knieblessure is en dat het zou kunnen dat hij in het kalenderjaar 2024 niet meer gaat spelen. Quilindschy is een heel positieve jongen en gisteren was hij op de club”, vertelt Slot tegenover ESPN. ”Op dat moment was hij ook weer vrolijk, maar we kunnen ons natuurlijk allemaal voorstellen dat als hij ’s avonds alleen op de bank zit, er een ander gevoel overheerst.”

Slot gaat verder. ”Hij was bezig aan een heel goed seizoen en werd elke keer door Ronald Koeman opgeroepen voor het Nederlands elftal. Hij heeft daar zijn debuut gemaakt, scoorde meteen, speelde goed en iedereen was enthousiast. Het was niet uit te sluiten dat hij komende zomer een transfer zou kunnen maken. Als je dan zo’n zware knieblessure oploopt, doet dat met iedereen, en vooral met hem, veel, laat staan als je nog zo jong bent en het al hebt meegemaakt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws