Home Laatste Feyenoord Nieuws Lof voor Hancko: ‘Ik ben ervan overtuigd dat hij in de grote competities niet zou misstaan’

Lof voor Hancko: ‘Ik ben ervan overtuigd dat hij in de grote competities niet zou misstaan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko is een van de sterkhouders in het elftal van Arne Slot en het lijkt er dan ook op dat de mandekker komende zomer niet te behouden is voor Feyenoord. Kees Kwakman is vol lof over de verdediger van Feyenoord.

“Ik denk dat hij heel interessant is voor een hoop clubs. Goede linksbenige verdedigers liggen niet voor het oprapen. Hij presteert heel stabiel en zit fysiek echt goed in elkaar. Feyenoord kan deze zomer wel wat geld aan hem verdienen. Ik vind het altijd lastig in te schatten welke club dan. Paris Saint-Germain had deze winter interesse, dat zal dan wel als back-up zijn denk ik. Het is heel moeilijk in te schatten wat precies zijn niveau is. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij in de grote competities niet zou misstaan.”

“Hij hoeft natuurlijk niet gelijk basisspeler te worden bij Manchester City, hij kan zijn carrière nog zorgvuldig opbouwen. Hij is pas 26, dan kan je zeker in Italië nog jaren mee,” besluit Kwakman.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws