Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dat is de handtekening van meneer Slot’

‘Dat is de handtekening van meneer Slot’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Rondo van Ziggo Sport zijn Marco van Basten en Ruud Gullit lovend over het spel van Feyenoord, dat afgelopen weekend overtuigend wist te winnen van FC Utrecht.

”Het begon ongelukkig voor Feyenoord, maar het is geen toeval dat ze met 4-2 winnen”, begint Van Basten. “Ze hebben daarna echt een tandje bijgezet en ze hebben FC Utrecht vastgepakt en niet meer losgelaten. Utrecht kwam niet meer van de eigen helft af. Volledig terecht dat ze gewonnen hebben, Utrecht had gewoon geen antwoord, dus ik vond het echt een bewijs weer dat dit de beste ploeg van Nederland is.”

Ruud Gullit gaat verder: “Ik vond het een van de beste wedstrijden die ik gezien heb. Ik heb een Feyenoord gezien dat Utrecht beetpakte. Ze waren gemeen, ze waren aan het pressen en er werd ook gewoon goed gevoetbald. Ik vond het zo leuk om naar te kijken, want Utrecht speelde ook gewoon zo in de eerste helft. Feyenoord deed er een tandje bij en toen gingen ze er overheen. Ik vond het geweldig om naar te kijken.”

“En met voetbal, hè,” haakt van Basten in. “Het is vanuit achteruit, goed de bal rond laten gaan. Als je ziet hoe snel het positiespel gaat in kleine ruimtes, dat vind ik zeer indrukwekkend. Dat is de handtekening van meneer Slot. Ik moet zeggen dat ik hem een geweldige trainer vind en hij kan het ook geweldig uitleggen en heeft verstand van de materie.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws