Home Laatste Feyenoord Nieuws Toeschouwers welkom bij eerste deel training voor klassieker

Toeschouwers welkom bij eerste deel training voor klassieker

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voorafgaand aan de laatste (besloten) training van Feyenoord voor de Klassieker vindt zaterdag op Varkenoord een interactiemoment met de supporters plaats. Dit begint om 11:15 uur. Aansluitend vertrekt het team van Arne Slot om besloten te trainen ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Ajax een dag later.

Vanwege het midweekse programma deze week, met aankomende donderdag de uitwedstrijd tegen FC Volendam, heeft Feyenoord alleen zaterdag de mogelijkheid om tactisch te trainen ter voorbereiding op de Klassieker. Tegelijkertijd willen spelers en staf en daarmee ook de club een moment creëren waarbij de gebruikelijke interactie met supporters plaats kan vinden voorafgaand aan de Klassieker. Door het programma op deze wijze in te richten is beide mogelijk.

Toegang Varkenoord

Supporters hebben zaterdag toegang tot Varkenoord via de poorten aan de Olympiaweg. De training kan worden gevolgd via de tribunes aan de lange zijdes van het hoofdveld of aan de korte zijdes achter het doel. Verder kan gebruik worden gemaakt van de horecavoorzieningen van de Sportclub.

Meepraten over Feyenoord? Bekijk het Feyenoord Forum

Bron: Feyenoord.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws