App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Summerville blijft met Leeds United op koers voor titel

Summerville blijft met Leeds United op koers voor titel

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Het blijft spannend aan het slot van de competitie in het Championship in Engeland. Leeds United, de ploeg van voormalig ADO Den Haag-speler Crysencio Summerville, pakte de winst en houdt kans op rechtstreekse promotie. En Summerville was daarin weer heel belangrijk.

Op een vol Elland Road was het al snel in het duel raak. Na een inzet van Summerville werd de bal niet goed verwerkt en kon verdediger Sam Byram in de rebound scoren voor Leeds. Nog voor rust kwam Hull echter langszij. Na de doelwisseling waren de beide teams aan elkaar gewaagd, met Leeds wel wat meer in balbezit.

Strafschop

Het leek op een gelijkspel uit te draaien, maar in de slotfase betekende een overtreding van Regan Slater op Summerville een strafschop. Joel Piroe wilde de elfmetertrap gaan nemen, maar na enige discussie pakte toch Summerville zelf de verantwoording. Hij schoof vervolgens de bal langs de grond binnen en stuurde de Hull-doelman de verkeerde hoek in: 2-1.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert