App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Toornstra: ‘Ik hoorde wat ze zongen, dat blijft mooi hier’

Toornstra: ‘Ik hoorde wat ze zongen, dat blijft mooi hier’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Jens Toornstra keerde gisteren met FC Utrecht terug in zijn geliefde Kuip. De middenvelder speelde acht seizoenen voor de Rotterdammers en Het Legioen draagt hem nog steeds op handen.

Toornstra was blij met het begin van zijn ploeg. ”Een werelds begin. Ik denk niet dat het veel clubs is gegeven om hier met 0-2 voor te komen. Op het moment dat het publiek begint te fluiten, maken ze een wereldgoal.”

Toornstra gaat verder. ”Ik hoorde wat ze zongen, dat blijft mooi hier. Ik was toch blij dat hij er gelijk in ging. Daar hebben we het al vaker over gehad, ik voel me vereerd en trots. Maar nu overheerst teleurstelling.”

Voor de ploeg van Ron Jans was het verloop van de wedstrijd teleurstellend. ”We gingen met 1-2 de rust in. Dat was een beetje jammer, maar je zit prima in de wedstrijd. Daarna zijn we alleen iets te veel achteruit gedrukt of liepen we zelf te veel naar achter. Daarmee speel je Feyenoord in de kaart. De 4-2 is onnodig. In de kleedkamer hadden we het er over, die bal moet je voorbrengen”, besluit Toornstra.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert