Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs blij met comeback: ‘Het had anders af kunnen lopen’

Stengs blij met comeback: ‘Het had anders af kunnen lopen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van FC Utrecht en aan Rotterdamse zijde maakte Calvin Stengs zijn comeback. De middenvelder is vooral blij dat zijn blessure mee bleek te vallen, zo laat hij weten tegenover ESPN.

“Het is wel snel gegaan en daar ben ik blij mee”, begint Stengs. “Ik kreeg die tackle en eigenlijk had ik het gevoel dat er iets ernstigs aan de hand was. Daarna ga je testen doen en vervolgens komt daar een uitslag uit. Het bleek dat het goed was en dat ik een soort botkneuzing had opgelopen. Het had anders af kunnen lopen.”

Nadat de middenvelder binnen de lijnen kwam vielen er drie doelpunten aan Rotterdamse zijde. “Ik denk dat wij wel het meest op deze manier hebben samengespeeld dit seizoen, waardoor er misschien een betere connectie is. Maar ik wil ook niet zeggen dat als Ramiz speelt het direct anders is.”

De opdracht die Slot hem meegaf was duidelijk. “Ik moest energie erin brengen en vervolgens tussen de linies proberen aanspeelbaar te zijn en het spel te maken. Eigenlijk vond ik dat we in de eerste helft ook de betere partij waren, maar scoren zij twee keer. Gelukkig konden we het omdraaien in de tweede helft. Ik ben blij dat ik weer op het veld sta en het team kan helpen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws