App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Podcast Feyenoord: ‘Ik heb niet een seconde het idee gehad dat FC Utrecht dit ging volhouden’

Podcast Feyenoord: ‘Ik heb niet een seconde het idee gehad dat FC Utrecht dit ging volhouden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren in eigen huis van FC Utrecht en in Podcast Feyenoord bespreken de heren de overwinning van de ploeg van Slot.

Kranenburg: ”Het was een hele goede wedstrijd van Feyenoord, op de eerste minuten na. Ik heb niet een seconde het idee gehad dat FC Utrecht dit ging volhouden. Na de eerste goal was het alleen maar Feyenoord. Je krijgt dan nog die strafschop tegen, maar ik vond Feyenoord heel ruim de bovenliggende partij.”

Dennis van Eersel was onder de indruk van de mentaliteit van Feyenoord. ”Ik vond dit toch best wel knap, want Utrecht onder Ron Jans is toch echt wel sterk. Tegen die ploeg zo stoïcijns door blijven gaan, ook met een 0-2 met zoveel vertrouwen dat is toch knap als je het zo naar je toe trekt.”

Volgens van Eersel was de zwakke plek wel duidelijk. ”Ik vond Zerrouki echt een vertragende factor. Slot zegt dan dat hun manier van spelen is. Soms moet de bal even terug gehaald worden om via een extra opbouw tot een kans komen in plaats van wat opportunistischer te spelen. Bij Zerrouki had ik het idee dat hij vaak een balbehandeling minder nodig had kunnen hebben”, besluit Van Eersel.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert