App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Analisten Studio Voetbal lovend: ‘Ik was echt onder de indruk van Feyenoord’

Analisten Studio Voetbal lovend: ‘Ik was echt onder de indruk van Feyenoord’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van FC Utrecht en bij Studio Voetbal klonken er louter positieve geluiden over het spel van de Rotterdammers.

Pierre van Hooijdonk begint. “Utrecht werd in het zadel geholpen door die vroege goal. In eerste instantie bleven ze hoog druk zetten, maar uiteindelijk werden ze een beetje teruggedrongen omdat Feyenoord goed speelde, zeker aan de bal. Ik was echt onder de indruk van Feyenoord. Er zit ontzettend veel positieve agressie in het elftal. Utrecht kreeg geen seconde de tijd om naar adem te happen, want dan zat er weer een Feyenoorder bovenop. Dat is natuurlijk kenmerkend voor de speelstijl van Arne Slot, maar het komt er niet altijd uit zoals vandaag.”

 “Ze kregen veel kansen. De vleugels – met name Paixão – waren erg goed. We hebben heel vaak gezegd dat er niks gebeurt op die vleugels, maar Paixão kwam er een aantal keer goed langs. Timber en Wieffer waren ook goed en de terugkeer van Stengs zorgde in mijn ogen weer voor een vertrouwd middenveld. Hij beschikt over de creativiteit om anderen beter te maken en kansen te creëren. Bij de andere middenvelders van Feyenoord zie je dat niet.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Leen klootwijk 1 april 2024 - 17:52

Helemaal mee eens , Mats Wieffer excelleerde over het hele veld heerlijk, en verder het hele elftal met de juiste agressie zoals vaak vorig seizoen, geweldig heb volop genoten!

Reply
FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert