Home Laatste Feyenoord Nieuws Akkoord snel verwacht: Feyenoord heeft 3,5 miljoen euro over voor Moussa

Akkoord snel verwacht: Feyenoord heeft 3,5 miljoen euro over voor Moussa

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft verregaande interesse in Anis Hadj Moussa en een akkoord tussen beide partijen wordt dan ook snel verwacht, zo laten de Rotterdammers weten aan De Telegraaf. Feyenoord heeft de buitenspeler en zijn familie al een rondleiding gegeven op het trainingscomplex en het ontwikkelingsplan besproken.

Arne Slot wilde nog niet heel veel kwijt over de geruchten. ”Ik zeg nooit wat over spelers die niet van ons zijn. Maar wat ik wel kan zeggen is dat ik heel erg fan ben van spelers die de één-tegen-één domineren. En dat doet hij wel.” Hans Kraay jr concludeert direct dat Slot de komst van de buitenspeler wel ziet zitten. ”Dat is misschien iets te snel dingen aan elkaar gekoppeld, maar iedereen mag mijn woorden interpreteren zoals hij wil. Ik zeg niks over andere spelers, ik zeg wel iets over het type speler.”

WAT VINDT JIJ VAN DEZE TRANSFER? DISCUSSIEER MEE IN HET FEYENOORD FORUM!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws