Home Laatste Feyenoord Nieuws Einde seizoen voor Hartman door zware blessure; ook streep door EK

Einde seizoen voor Hartman door zware blessure; ook streep door EK

door Redactie FR010.nl
0 reacties ROTTERDAM, 10-3-2024, Stadium de Kuip, Dutch eredivisie, 2023 / 2024, Feyenoord - Heracles, free kick.Feyenoord player Igor Paixao, Feyenoord player Santiago Gimenez, Feyenoord player Quilindschy Hartman, steen papier schaar

Feyenoord zal het de rest van het seizoen moeten doen zonder Hartman. De linksback liep tegen FC Utrecht een zware blessure op. Bij Studio voetbal werd gemeld dat de blessure zeer ernstig is en Hartman er maanden uit zal liggen.

Hartman zal door de blessure ook het EK in Duitsland moeten missen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws