Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Slot die gaat natuurlijk niet naar Ajax”

”Slot die gaat natuurlijk niet naar Ajax”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Amsterdam is men druk op zoek naar een hoofdtrainer voor volgend seizoen. John van ’t Schip maakte bekend aan het einde van dit seizoen te stoppen, maar de analisten van Vandaag Inside zien dat er geen goede namen beschikbaar zijn op dit moment.

Driessen: “Ze willen graag een Nederlander, maar de spoeling is dun. Pascal Jansen is vrij. Slot die gaat natuurlijk niet naar Ajax, want dan is ‘ie zijn leven niet zeker in Nederland en ook zijn familie niet. Frank de Boer zou kunnen, maar die denkt zelf dat ze niet bij hem zullen uitkomen.” De Boer was eerder succesvol in Amsterdam, waar hij vier keer landskampioen werd.”

Driessen gaat verder. “Dan worden er nog een aantal lichtgewichten genoemd. Die Lijnders van Liverpool (daar werkzaam als assistent, red.) kun je geen hoofdtrainer maken.” Johan Derksen noemt een andere naam. “Dan heb je nog Dave Vos.” Johan Derksen heeft geen idee. “Die Vos kende ik nog niet eens. Dat is toch een wielrenner?”, aldus een lachende Derksen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws