App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwkoop: ‘Ik ben geen vervelende bankzitter’

Nieuwkoop: ‘Ik ben geen vervelende bankzitter’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bart Nieuwkoop keerde afgelopen zomer terug op het oude nest. Ook in zijn beginperiode bij Feyenoord speelde hij, net als nu, niet alle wedstrijden.

“In de paar jaar dat ik bij het eerste zat, speelde ik altijd iets van zestien wedstrijden per seizoen. Toen we kampioen werden in 2017 heb ik in de tweede seizoenshelft veel gespeeld. Rick was toen geblesseerd. Lutsharel Geertruida brak ook door. Kevin Diks is er nog een seizoen geweest, net als Cuco Martina. Ik ben ook niet vies van een beetje concurrentie. Ook dit seizoen is dat zo en speel ik niet alles. Met name als je ouder wordt, leer je je rol kennen. Ik ben geen vervelende bankzitter. Natuurlijk ben ik teleurgesteld als ik niet speel, maar ik ga niet op de bank zitten met rotgevoel.”

”Ik probeer ook iedereen op te peppen. Dat heb ik met de jaren wel geleerd. Maar het was voor mij wel een reden om een paar jaar geleden iets anders te willen. Ik vond zestien wedstrijden per seizoen te weinig, wilde er 34 spelen. Daarom ben ik op huurbasis naar Willem II gegaan”, besluit Nieuwkoop.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert