Home Laatste Feyenoord Nieuws Geertruida over documentaire: ‘Hopelijk ben ik hiermee een inspiratie voor kinderen en volwassenen die net als ik worstelen met stotteren’

Geertruida over documentaire: ‘Hopelijk ben ik hiermee een inspiratie voor kinderen en volwassenen die net als ik worstelen met stotteren’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteravond ging de documentaire ‘Kind van Zuid’ in première in Villa Thalia in Rotterdam. Geertruida laat na afloop weten trots te zijn op het resultaat.

‘Ik ben ontzettend vereerd met deze documentaire’, aldus Geertruida. ‘Hij laat zien waar ik vandaan kom, welke stappen ik heb gezet om te komen waar ik nu ben en hoe diep mijn liefde voor deze prachtige club is.’

‘Ik heb er als jongen altijd van gedroomd om in De Kuip te mogen spelen en successen te boeken met Feyenoord. Dat het me als kind uit Rotterdam-Zuid gelukt is deze droom waar te maken betekent heel veel voor me. Het bewijst dat je, waar je ook vandaan komt, kunt slagen als je er maar hard genoeg voor werkt.’

‘Dat is niet alleen in het voetballen zo, maar ook daarbuiten. Iedereen weet dat ik het niet makkelijk vind om te praten voor een publiek, maar net als op het veld doe ik ook op dit vlak mijn best om beter te worden. Deze documentaire zie ik als een volgende stap in de goede richting, en hopelijk ben ik hiermee een inspiratie voor kinderen en volwassenen die net als ik worstelen met stotteren.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws