App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Milambo: ‘Ik ben tevreden over mijn ontwikkeling tot nu toe’

Milambo: ‘Ik ben tevreden over mijn ontwikkeling tot nu toe’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Antoni Milambo scoorde onlangs zijn eerste goal voor Feyenoord 1 en is gelukkig bij de club. Tegenover Hand in Hand gaat de jongeling in op zijn ontwikkeling.

“Ik ben tevreden over mijn ontwikkeling tot nu toe. Ik steek veel energie in de trainingen en ik merk dat ik een betere speler ben geworden. Ik zie mezelf als een aanvallende middenvelder die ook op de nummer 8-positie uit de voeten kan. Eigenlijk ben ik een echte box-to-box-speler met flink wat loopvermogen.”

Wat zijn zijn sterke punten? “Ik ben goed in het vasthouden van de bal met overzicht en heb een goed schot. Natuurlijk, er is altijd ruimte voor verbetering en ik moet nog meer laten zien op dit niveau in de minuten die ik krijg. Ik zou fysiek nog sterker kunnen worden en mijn looppatronen kunnen optimaliseren. Het draait allemaal om het zien en creëren van de juiste oplossingen op het veld. Elke dag zet ik me keihard in om de speler te worden die ik weet dat ik kan zijn”, besluit hij.

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert