Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Maar Wijnaldum mag er niet voetballen? Van wie niet dan?’

‘Maar Wijnaldum mag er niet voetballen? Van wie niet dan?’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Georginio Wijnaldum kon vorige week op forse kritiek rekenen toen de middenvelder zich moest melden in Nederland bij Oranje. In het Algemeen Dagblad neemt Willem van Hanegem het voor hem op.

“Grote Nederlandse bedrijven vliegen af en aan naar Saoedi-Arabië om er zaken te doen. Toen Wopke Hoekstra nog minister was, ging hij er heen om de banden met het land aan te halen. Maar Wijnaldum mag er niet voetballen? Van wie niet dan?”, aldus Van Hanegem.

De oer-Feyenoorder gaat verder. “Paris Saint-Germain vroeg tien miljoen en dus kon hij niet naar Feyenoord. En hier zijn we dan boos. Een geldwolf was hij, las ik ook. Wat mensen vergeten, toen hij bij Feyenoord vertrok, schonk hij de jeugdopleiding een bedrag waar ze steil van achterover sloegen.” Volgens ”De Kromme” deed hij dat puur voor zijn club. “Hij vroeg alleen of ze het niet aan de pers wilden vertellen.”

Van Hanegem heeft bewondering voor hoe rustig Wijnaldum blijft. “Ik zou weglopen bij al die onterechte kritiek, maar Wijnaldum niet. Die geeft antwoord, kopt een bal binnen tegen de Schotten en geeft wat hij heeft in het Oranje-shirt. Ja, die zou ik wel meenemen als ik Koeman was.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert