App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber na debuut: ‘Het is zeker een mooie avond, het is alleen een beetje dubbel omdat je ook verliest’

Timber na debuut: ‘Het is zeker een mooie avond, het is alleen een beetje dubbel omdat je ook verliest’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber heeft dinsdagavond voor Oranje zijn debuut gemaakt. De middenvelder van Feyenoord verscheen na afloop voor de camera van ESPN.

”Het is zeker een mooie avond, het is alleen een beetje dubbel omdat je ook verliest”, vertelt Timber. ”Ik maak gewoon mijn debuut en dat is heel mooi en iets om heel trots op te zijn.” De middenvelder is vooral boos. ”Dat heeft even tijd nodig, misschien moet ik er even een nacht over slapen zodat het dan wat beter voelt.”

Na afloop sprak hij de groep toe, wat gebruikelijk is na je debuut: ”Ik heb kort wat gezegd. Alle eer aan God heb ik gezegd. Ik was eigenlijk vooral heel boos, want ik hou niet van verliezen. Ik zei al tegen de jongens: wat moet ik nu zeggen, we hebben verloren. Morgen zal ik me beter voelen, maar ik heb de jongens ook bedankt. Ze hebben me goed ontvangen de afgelopen week. Ik heb het naar mijn zin gehad en heb mezelf kunnen laten zien op de training.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert