Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘Ik ben hartstikke gelukkig bij Feyenoord’

Slot: ‘Ik ben hartstikke gelukkig bij Feyenoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot was afgelopen zomer zeer dichtbij een overstap naar Tottenham Hotspur en bij Rondo blikt de oefenmeester nog één keer terug op de situatie van destijds.

“Er zijn zo verschrikkelijk veel onwaarheden verteld rond mijn overgang naar Spurs dat ik geen enkele behoefte voel om daar nog een keer op terug te komen. Ik suggereer daarmee niet dat wat Rafael nu zegt niet waar is, maar ik ben hartstikke gelukkig bij Feyenoord en Spurs heeft een heel goede trainer aangetrokken.”

Van der Vaart haakt in. “Ze waren allebei in beeld, Postecoglou en Slot. Ze vroegen mij wie ze moesten nemen, toen zei ik natuurlijk Arne, want dan was ik van Feyenoord af”, aldus een lachende Van der Vaart. “Het leek eerst 50/50, maar ik kreeg daarna de indruk dat het toch meer de kant van Postecoglou opging. Ik weet het niet honderd procent zeker, uiteindelijk weet jij dat beter, je was er zelf bij.”

Slot sluit niet uit deze zomer wederom bij Feyenoord te blijven. “Zoals elke speler en trainer, weeg je dingen af als er interesse is. Wat er bij Feyenoord mogelijk is, en wat er bij een eventueel geïnteresseerde club mogelijk is. Dan maak je een afweging, en een jaar geleden maakte ik de afweging om bij Feyenoord te blijven. Misschien maak ik die afweging deze zomer wel weer, maar het kan ook zijn van niet. Maar een club zou nog wel langs Feyenoord moeten, want ik heb gewoon een doorlopend contract.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws