Home Laatste Feyenoord Nieuws Polen derde tegenstander voor Oranje op het EK

Polen derde tegenstander voor Oranje op het EK

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dinsdagavond is de derde tegenstander van het Nederlands Elftal op het EK bekend geworden. Polen heeft ten koste van Wales de finale van de play-offs overleefd en gaat naar het eindtoernooi in Duitsland.

Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer, Quinten Timber, Quilindschy Hartman, Justin Bijlow en Calvin Stengs hopen de komende maanden deel uit te maken van de definitieve selectie van bondscoach Ronald Koeman.

Nederland speelt zijn eerste wedstrijd op het EK tegen Polen. Zondag 16 juni om 15:00 wordt de wedstrijd gespeeld tegen het team van Robert Lewandowski. Vervolgens volgt op vrijdag 21 juni om 21:00 uur het duel tegen Frankrijk en de wedstrijd tegen Oostenrijk wordt gespeeld op dinsdag 25 juni om 18:00 uur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws