Home Laatste Feyenoord Nieuws Dijkshoorn: ‘Memphis gaat dit EK voor Nederland op grootse wijze verkloten’

Dijkshoorn: ‘Memphis gaat dit EK voor Nederland op grootse wijze verkloten’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

In zijn column in Voetbal International heeft Nico Dijkshoorn zich kritisch uitgelaten over de dynamiek bij Oranje en kan hij geen enkel begrip opbrengen voor het feit dat Memphis zijn veroordeelde vriend Quincy Promes blijft steunen.

“Memphis gaat dit EK voor Nederland op grootse wijze verkloten”, zegt hij. “Met Memphis Depay en Virgil van Dijk in je team is het onmogelijk om teamgeest te kweken. Ze zullen uiteindelijk altijd, zwaar verontwaardigd, voor hun eigen hachie opkomen en ze zullen verbaal stekelig blijven reageren op zeer redelijke vragen van journalisten.”

“Ik verlang opeens intens naar Andries Noppert en Wout Weghorst”, gaat Dijkshoorn verder. “Ik zou ook blind Jens Toornstra toevoegen aan de selectie. Jongens met een fiets. Mannen die hun oma verrassen met een tochtje langs de Rijn en dan gewoon zelf meevaren. Mannen die samen, op de kamer van Wout, een oude aflevering van Friends kijken.”

“Dit Nederlands elftal heeft geen haarvlechter nodig, maar verpletterde gewoonheid. Jongens die op het idee komen om Koeman, als dank voor de twee weken in Duitsland, een luxe staafmixer cadeau te geven. Ik mis de klaverjassers in dit team”, sluit hij af.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Jan van Greuningen 27 maart 2024 - 18:52

Ik hoop niet dat ik het goed heb

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws