App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber maakt debuut voor Oranje

Timber maakt debuut voor Oranje

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dinsdagavond maakte Quinten Timber zijn debuut in het Nederlands Elftal. De 22-jarige middenvelder van Feyenoord zag zijn ijzersterke ontwikkeling worden beloond toen hij zijn eerste minuten in de nationale selectie speelde.

Timber begon tijdens de oefenwedstrijd tegen Duitsland op de bank, maar kreeg zijn eerste minuten als invaller van bondscoach Ronald Koeman. De laatste Feyenoorder die zijn debuut mocht maken, was Quilindschy Hartman.

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert