Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over kritiek op Wieffer: ‘Kon ik me niet volledig in vinden’

Slot over kritiek op Wieffer: ‘Kon ik me niet volledig in vinden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer kon na afloop van het duel Nederland-Schotland rekenen op stevige kritiek. Arne Slot reageerde maandagavond bij Rondo op de kritiek,

Wat is Slot zijn visie op de kritiek? “Daar kon ik me, op basis van wat ik zag, niet volledig in vinden. Alhoewel hij wel vlak voordat hij werd gewisseld een bal verliest, die een enorme kans oplevert. Maar ik had ook wel gehoord dat er veel kritiek op hem was.” Bij het zien van het balverlies gaat de trainer van Feyenoord zijn verhaal verder. “Die bal mag je daar niet verliezen. Als dat de meetlat is voor het Nederlands elftal, dan heb je slecht gespeeld. Maar voor het overige heeft hij een aantal keer de ballen goed afgepakt en de bal weinig verloren.”

“Als de meetlat voor het Nederlands elftal is: één fout is slecht spelen, dan hebben er vrij veel slecht gespeeld.” Gullit sluit zich aan bij de woorden van Slot. “Ik vond dat hij zich als één van de weinigen echt kwaad maakte. Hij was echt pissig over het feit hoe ze speelden. Hij was niet goed, maar Reijnders was ook niet goed. Hij maakte een goal, maar ik heb het verder ook niet gezien bij hem. Het draaide gewoon niet, dat was duidelijk. Die achterhoede staat hartstikke goed, maar ze kunnen gewoon de bal niet kwijt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert