App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot heeft boodschap voor Kökçü: ‘Je bent te goed om van een trainer afhankelijk te zijn’

Slot heeft boodschap voor Kökçü: ‘Je bent te goed om van een trainer afhankelijk te zijn’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Maandagavond was Arne Slot te gast bij Rondo en werd aan tafel de situatie rondom voormalig aanvoerder Orkun Kökçü besproken.

De oefenmeester van Feyenoord is duidelijk. “Europese media blijven er maar over schrijven. Ik denk dat het één wedstrijd is geweest en dat hij er de volgende wedstrijd gewoon weer bij is. Ik ben ervan overtuigd dat het alsnog een succes voor hem gaat worden daar bij Benfica. Hij is echt een heel goede speler.”

Contact was er ook nog met zijn voormalig aanvoerder. “Ik heb hem ook nog een berichtje gestuurd: “Je bent te goed om van een trainer afhankelijk te zijn”. Hij speelt als linkermiddenvelder en zou wat meer vrijheden willen hebben in zijn aanvallende spel. Nu wordt hij voor zijn gevoel te veel beoordeeld op zijn verdedigende spel, is wat ik uit het interview opmaakte.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert