Home Laatste Feyenoord Nieuws Sipke Hulshoff gedroomde kandidaat voor SC Heerenveen

Sipke Hulshoff gedroomde kandidaat voor SC Heerenveen

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Kees van Wonderen is bezig aan zijn laatste maanden als hoofdtrainer van SC Heerenveen. Het is nog onbekend wie de opvolger zal worden, maar Sandor van der Heide, een voormalig voetballer, geeft in de Sportcast van Omrop Fryslân aan wie het moet worden.

“De grote vraag is wat voor type de club zoekt. Dan zeg ik: zoek een trainer die het stadion weer vol krijgt. Dat krijg je vol door leuk voetbal te laten zien. En dan ga je ook een keer met 2-5 op de kletter, dat klopt”, om vervolgens te beginnen over Sipke Hulshoff, assistent bij Feyenoord. “Sipke heeft de nodige ervaring opgedaan. Hij heeft, samen met Arne Slot van Feyenoord een team gemaakt dat voetbalt om goals te maken.”

Van der Heide gaat verder. “Ik geloof wel dat Sipke iemand is die aanvallend voetbal kan en durft te spelen en dat ook kan overbrengen”, aldus de oud-voetballer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws