Home Laatste Feyenoord Nieuws Sauer breekt record tijdens debuut voor Slowakije

Sauer breekt record tijdens debuut voor Slowakije

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dinsdagavond maakte Leo Sauer zijn officiële debuut voor Slowakije. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen Noorwegen speelde de aanvaller van Feyenoord 10 minuten mee. Hiermee zet de jongeling de volgende stap in zijn ontwikkeling.

Sauer is de jongste debutant van Slowakije. Sinds 1939 stond dit record op naam van aanvaller Frantisek Vysocky. Hij was 18 jaar, 3 maanden en 18 dagen oud toen hij voor het eerst zijn land vertegenwoordigde. Sauer heeft het record nu in handen, aangezien hij acht dagen eerder debuteerde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert