Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Hij heeft het afgelopen jaar een geweldige ontwikkeling doorgemaakt’

‘Hij heeft het afgelopen jaar een geweldige ontwikkeling doorgemaakt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteren was Arne Slot te gast bij Rondo en ging het onder andere over de ontwikkeling van Quinten Timber, die op veel complimenten kan rekenen.

Van der Vaart ziet veel potentie in de middenvelder van Feyenoord.  “Als hij zich zo blijft ontwikkelen als het afgelopen jaar, dan is zijn plafond extreem hoog. Hij heeft het afgelopen jaar een geweldige ontwikkeling doorgemaakt.”

Arne Slot haakt in. “Hij heeft de kracht en snelheid om op het middenveld een overtal te creëren. Ik vind ook dat hij een hele goede mentaliteit heeft en een goede jongen is.” De oefenmeester gaat verder. “Jurriën zit al bij Arsenal, maar ik denk niet dat het uitgesloten is dat Quinten ook naar een club van dat kaliber zou moeten kunnen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws