App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws FC Rijnmond: ‘Het is echt een gozer om verliefd op te zijn en worden’

FC Rijnmond: ‘Het is echt een gozer om verliefd op te zijn en worden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij FC Rijnmond bespreken Tim Hartog, Geert den Ouden en Dennis van Eersel de ontwikkeling en de prestaties van Quilindschy Hartman.

Tim Hartog heeft mooie woorden voor de linksback. “Een ontzettend lieve gast. We hebben de afgelopen week interviews gezien van allerlei internationals, maar bij Hartman klopt alles wat hij zegt. Het is echt een gozer om verliefd op te zijn en worden. Verder heb ik bij interlandperiodes zoiets van: als ze allemaal maar veilig terug komen.”

De jongeling moest het trainingskamp van Oranje geblesseerd verlaten, maar volgens Dennis van Eersel valt het mee. “Het valt relatief mee. Hij had lichte klachten na de wedstrijd van Feyenoord tegen Heerenveen. Hij is toen naar het Nederlands elftal gegaan met de gedachte dat hij dinsdag tegen Duitsland zou kunnen spelen. Dat bleek toch iets te riskant. Maar hij is er mogelijk komende zondag tegen FC Utrecht gewoon bij.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert