Home Laatste Feyenoord Nieuws Dilrosun: ‘De mensen, de staf en de fans laten me thuis voelen’

Dilrosun: ‘De mensen, de staf en de fans laten me thuis voelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Javairô Dilrosun maakte deze winter de overstap naar Club América. In Mexico zit hij lekker in zijn vel, zo laat hij weten tegenover ESPN.

“Ik kom natuurlijk van een heel ander continent. In het begin was het moeilijk. Dat is het eigenlijk nog steeds, want ze spreken een andere taal hier,” vertelt de buitenspeler, die eerder deze maand zijn eerste doelpunt voor de club maakte. “De mensen, de staf en de fans laten me thuis voelen.”

Dilrosun merkt wel verschil. “Ik denk dat het niveau voetballend hoger is in Europa. Maar fysiek gezien zijn ze hier sterker. Ze houden ervan om de strijd aan te gaan en in duels te komen. Dat is anders dan in Europa. Maar het is niet dat het verschil heel groot is. Ik denk dat de Mexicaanse competitie van een goed niveau is.”

Dilrosun gaat verder. “De fans van Club América zijn erg fanatiek. Mijn Instagram is ontploft en ik heb er een hoop nieuwe volgers bijgekregen. We hebben heel veel fans. Elke wedstrijd zie je dat weer. Ook als we uit spelen, zie je een hoop geel op de tribunes. Dat geeft een goed gevoel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert