App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wijffels:’ Mats Wieffer scoorde geen voldoende’

Wijffels:’ Mats Wieffer scoorde geen voldoende’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer kon na afloop van het duel tegen Schotland rekenen op felle kritiek over zijn optreden. In het Algemeen Dagblad geeft Maarten Wijffels zijn visie op het spel van de middenvelder.

“Mats Wieffer scoorde geen voldoende. Er waren erbij die zorgden dat ze in elk geval nog waarde hielden voor het team, zoals Cody Gakpo (twee assists) en de scorende Georginio Wijnaldum. Na afloop ging het met de bondscoach over dat verschil tussen spelers. Want is Reijnders nou intrinsiek een veel betere speler dan pak ‘m beet Wieffer of Teun Koopmeiners, die zelf erkent dat hij bij Oranje minder laat zien dan bij zijn club? Nee.”

Wijffels gaat verder. “Bij Wieffer denkt de bondscoach te zien dat die soms het ‘ingespeelde van zijn club’ mist. En misschien speelt ook mee dat het Oranjeshirt ‘weegt’. Dat laatste is iets waar ook Koemans voorganger meermaals op wees. Je kunt natuurlijk zeggen: het is aan Koeman om de Wieffers’, Simonsen en Koopmeiners’ te helpen door Oranje beter neer te zetten als team. Maar net zo goed kun je betogen dat nationale elftallen nergens ter wereld lijken op ingespeelde clubteams”, aldus Wijffels.

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert