Home Laatste Feyenoord Nieuws Teleurstelling over huldiging beker: ‘Daarom is gekozen voor de Binnenrotte’

Teleurstelling over huldiging beker: ‘Daarom is gekozen voor de Binnenrotte’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Op de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam zal de selectie van Feyenoord gehuldigd worden als het de KNVB-beker volgende maand wint. Deze locatie valt echter niet bij iedereen in goede aarde.

“Na een kampioenschap wordt Feyenoord gehuldigd op de Coolsingel, maar bekerwinst wordt minder uitbundig gevierd. Bij de laatste overwinning van de KNVB-beker werd de club een dag later gehuldigd in het stadion, waarbij de Kuip niet volstroomde. Rotterdam streeft ernaar om deze keer weer een huldiging in de stad te organiseren, mocht Feyenoord volgende maand de bekerfinale winnen. Daarom is gekozen voor de Binnenrotte.”

Groenlinks heeft aan de raad geschreven: “Bij het winnen van de beker hoort natuurlijk een groot feest.”  De partij vraagt zich af waarom er voor de Binnenrotte is gekozen, of het een definitieve keuze betreft en of het een optie is om de huldiging op de Coolsingel te laten plaatsvinden”, aldus het Algemeen Dagblad.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert