App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Minteh op dreef: ‘Bovenaan in klassement’

Minteh op dreef: ‘Bovenaan in klassement’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ondanks een moeilijke start begint Yankuba Minteh zijn draai steeds beter te vinden in het shirt van Feyenoord. De buitenspeler die werd gehuurd van Newcastle United is de afgelopen weken belangrijk geweest voor Feyenoord door te scoren en assists te geven.

CIES Football Observatory, een voetbalonderzoeksgroep, maakte een overzicht van spelers jonger dan 20 jaar die deel uitmaken van 74 voetbalcompetities. Hier waren ze op zoek naar de spelers met de meeste ‘key passes’. Deze passes zorgen ervoor  dat een ander een duidelijke scoringskans krijgt.

De buitenspeler van Feyenoord staat op een gemiddelde van 1,24 keer per wedstrijd. Daarmee staat hij onder FC Barcelona’s Lamine Yamal. Angelo Gabriel van Strasbourg staat op de tweede plaats met 1,22 sleutelpassen, terwijl Issahaku Fatawu van Leicester City op de derde plaats staat met 1,20 sleutelpassen.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert