Home Laatste Feyenoord Nieuws Geertruida niet in basis verwacht tegen Duitsland

Geertruida niet in basis verwacht tegen Duitsland

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt erop dat Lutsharel Geertruida niet in de basis zal beginnen in de wedstrijd tussen Duitsland en Nederland. De Feyenoorder begon wel in de basiself in de vorige interlandwedstrijd tegen Schotland.

Matthijs de Ligt neemt maandagavond deel aan de persconferentie van Oranje. De verwachting is dat hij zal beginnen als rechtsback. De afgelopen tijd had Gerritruida ook veel te doen met Feyenoord. Geertruida had de afgelopen tijd een druk programma met Feyenoord. Hij is actief in de beker, competitie en speelde naast de interland van vrijdag ook nog Europese duels in de afgelopen maanden met de Rotterdammers.

Om 20.45 uur begint het duel tussen Duitsland en Nederland in het Deutsche Bank Park van Eintracht Frankfurt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws