App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dat is wel een positief iets als je die wedstrijden moet spelen’

‘Dat is wel een positief iets als je die wedstrijden moet spelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties ROTTERDAM, 10-3-2024, Stadium de Kuip, Dutch eredivisie, 2023 / 2024, Feyenoord - Heracles, Feyenoord player Igor Paixao scores 3-0, Feyenoord player Santiago Gimenez, Feyenoord player Mats Wieffer, Feyenoord player Thomas Beelen, Feyenoord player Ondrej Lingr

Thomas Beelen kwam vorig jaar over van PEC Zwolle en sinds de blessure van Gernot Trauner mag de mandekker regelmatig in de basis starten. In Intotheweekend gaat de jongeling in op zijn ontwikkeling en de overstap naar Feyenoord.

 “Voetbal is het belangrijkste in mijn leven, dus dan gaat de rest ook goed. Als ik minder speel, zit ik ook wat minder in mijn vel. Misschien moet ik daar een beetje in verbeteren, maar het is wel hoe het nu gaat. Als het wat minder gaat zit het veel in mijn eigen hoofd, dus ben ik wat stiller.”

“In de hele eerste seizoenshelft heb ik heel weinig gespeeld”, vervolgt Beelen. “Uiteindelijk heb ik die periode wel goed kunnen gebruiken om extra dingen te doen, die je normaal niet kan doen als je speelt. Ik denk dat dat sowieso positieve invloed heeft gehad op de speler die ik nu ben. Uiteindelijk heb je soms wat geluk nodig. Dat pakt nu goed uit voor mij.”

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. “Ik denk dat ik het niet allemaal verwerkt heb. Misschien dat ik er van de zomer iets meer bij stil kan staan. Als je een goede wedstrijd hebt gespeeld ben je die avond even blij, maar een paar dagen later moet je weer. Genieten heb ik sowieso moeite mee, want het gaat zo snel en kan ook snel weer omslaan. Als je een langere tijd van rust hebt, komt dat misschien wat meer.”

“Dat heb ik niet echt”, reageert de jongeling als hem gevraagd wordt hoe het zit met spanning voor grote wedstrijden. “Dat is wel een positief iets als je die wedstrijden moet spelen. Tuurlijk als ik tegen PSV of Lukaku moet, dan heb ik het er wel over met mensen. Dan maak ik een beetje grapjes. Dan heb ik het er met mijn broertje over van dat het wel lachen is. Ik maak het niet te groot voor mezelf en daarom zit er niet veel verschil in dat soort dingen.”

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert