App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Blessure Hartman: ‘Wat ik begrijp is dat het relatief allemaal wel meevalt’

Blessure Hartman: ‘Wat ik begrijp is dat het relatief allemaal wel meevalt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman moest het trainingskamp van het Nederlands Elftal verlaten vanwege een blessure aan zijn knie. Toch lijkt de blessure van de linksback mee te vallen, zo laat Dennis van Eersel weten in FC Rijnmond.

”Wat ik begrijp is dat het relatief allemaal wel meevalt,” vertelt Dennis van Eersel. ”Hartman had lichte klachten na de wedstrijd tegen Heerenveen. Daarna is hij naar het Nederlands Elftal gegaan met de gedachte dat hij de wedstrijd tegen Duitsland wel had kunnen spelen.”

”Nu bleek uit testen dat dat niet zo verstandig was en is hij teruggegaan naar Feyenoord.” Vanwege de interlandperiode heeft trainer Arne Slot besloten om de spelers die geen verplichtingen hadden een aantal dagen vrij te geven. Hartman meldt zich dinsdag weer op het trainingscomplex en kan mogelijk weer meetrainen. ”Het valt allemaal wel mee, en mogelijk is hij er tegen FC Utrecht gewoon weer bij.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert