Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Als ik zelf nog zou spelen, zou mijn broek ervan afzakken van al die politieke spelletje’

‘Als ik zelf nog zou spelen, zou mijn broek ervan afzakken van al die politieke spelletje’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer was na zijn optreden vrijdagavond het mikpunt van kritiek. In zijn column in het Algemeen Dagblad laat Willem van Hanegem zijn licht schijnen op de situatie.

”Als ik zelf nog zou spelen, zou mijn broek ervan afzakken van al die politieke spelletjes,” vertelt Van Hanegem. ”Als je als speler van Oranje dinsdagavond in Frankfurt een bal verkeerd raakt, kun je al uittekenen wat er gebeurt. Dan struikelen ze in Hilversum over elkaar om te gillen dat je niet meegaat naar het EK in Duitsland.”

”Mats Wieffer leverde een bal in tegen de Schotten en het land was te klein, die kon het toernooi komende zomer wel vergeten. Alsof Koeman met een rode pen op de bank zit en driftig namen wegstreept. Natuurlijk sneuvelen er straks behoorlijke spelers, Koeman mag er maar 23 meenemen naar Duitsland. Maar het is natuurlijk gekkigheid om drie maanden voor het toernooi één of twee zwakke momenten van een speler aan te grijpen om ze af te laten vallen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws