Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord kruipt dichterbij Ajax op ranglijst televisiegelden

Feyenoord kruipt dichterbij Ajax op ranglijst televisiegelden

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Door het matige seizoen van Ajax kruipt Feyenoord op de ranglijst van televisiegelden steeds dichterbij, zo laat Voetbal International weten.

Voor de Amsterdammers gaat het lastig worden om hun eerste plaats in de televisiegeldenranglijst terug te veroveren dit seizoen., maar onmogelijk is het niet. “Daarvoor moeten in de Eredivisie twee posities worden gewonnen ten opzichte van PSV. Ajax zou dan alsnog derde moeten worden door in het laatste blok van het seizoen AZ (acht punten achterstand) en FC Twente (twaalf punten achterstand) allebei voorbij te streven.”

Het voetbalblad legt uit:  “Vertaald naar de ranglijst van de Eredivisie is het verschil drie posities. Pas als Ajax door zowel NEC, Go Ahead Eagles als FC Utrecht zou worden ingehaald, verliest de club ook zijn zilveren tv-positie. Dat neemt niet weg dat Feyenoord in de komende seizoenen een bedreiging zal worden, aangezien de slechte klasseringen in 2023 en 2024 voorlopig nog behoorlijk aantikken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws