App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Beelen: ‘Je kunt niet verwachten dat je vanuit de Keuken Kampioen Divisie meteen een basisspeler wordt’

Beelen: ‘Je kunt niet verwachten dat je vanuit de Keuken Kampioen Divisie meteen een basisspeler wordt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen maakte vorig seizoen de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord. Sinds de blessure van Gernot Trauner vormt de jongeling samen met David Hancko het hart van de Rotterdamse defensie. Tegenover Feyenoord Magazine gaat hij in op zijn ontwikkeling en de overstap naar Feyenoord.

“Ik kom over als een rustige en vriendelijke jongen. Mensen zouden denken dat ik te aardig of te lief ben om door te breken als profvoetballer. Maar geloof me: Ik ben mentaal sterk genoeg. Dat zie je ook terug op het veld. Ik ben juist iemand die de mouwen opstroopt en duels aangaat. Dan komt dat stoïcijnse weer naar boven”, aldus Beelen.

Beelen gaat verder. “Dat ik in mijn eerste seizoen niet alles zou spelen, wist ik van tevoren. Je kunt niet verwachten dat je vanuit de Keuken Kampioen Divisie meteen een basisspeler wordt. Maar daar komt het weer, je moet wel geloven dat het kan. Neem Dirk Kuyt, die riep toen dat hij terugkwam om kampioen te worden met Feyenoord. Dat vonden veel mensen destijds niet realistisch, maar hij flikte het wel”, besluit de mandekker.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert