Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez: ‘Zonder hem óf een vergelijkbare trainer, kunnen ze zo weer derde of vierde worden’

Perez: ‘Zonder hem óf een vergelijkbare trainer, kunnen ze zo weer derde of vierde worden’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Met Arne Slot aan het roer presteert Feyenoord de afgelopen jaren uitstekend. Tegenover Voetbal International gaat Kenneth Perez in op de verhoudingen tussen Feyenoord, PSV en Ajax.

Volgens Perez is het geen gegeven dat de huidige situatie (waarin PSV en Feyenoord de dienst uitmaken) zo zal blijven.  “Het kan zo omslaan. Je hebt bij Feyenoord te maken met of Arne Slot blijft of niet. Zonder hem óf een vergelijkbare trainer, kunnen ze zo weer derde of vierde worden. Bij PSV is het een ander verhaal, daar hebben ze veel betere spelers kunnen kopen. Die hebben de financiën om dat te blijven doen. Als de mensen blijven die er nu zitten, kunnen ze zo dominant blijven. De droom die PSV had om Ajax te kunnen inhalen, is precies uitgekomen. Die bal is gaan rollen vanaf het moment dat Marc Overmars wegging en een paar prutsers ervoor in de plaats kwamen. Zo zie je maar hoe snel het kan gaan.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Matc 21 maart 2024 - 18:08

Droeftoeter

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws