Home Laatste Feyenoord Nieuws De Mos kritisch op Wijnaldum: ‘Dat is geen clubliefde natuurlijk’

De Mos kritisch op Wijnaldum: ‘Dat is geen clubliefde natuurlijk’

door Dominique Rademaker
2 reacties Foto: Mischa Keemink

Georginio Wijnaldum liet onlangs weten dat hij afgelopen zomer graag was teruggekeerd bij Feyenoord, maar uiteindelijk werd het een avontuur in Saoedi-Arabië. Volgens Aad de Mos getuigt de keuze van Wijnaldum niet van clubliefde, zo laat hij weten bij de Podcast Twee Viertje.

“Dat is geen clubliefde natuurlijk”, zegt De Mos over Wijnaldum. “Clubliefde is, als je ten koste van alles wil spelen voor die club en ook daar een gedeelte voor wil inleveren. Hij speelt echt nog voor de centen natuurlijk.”

Wat zijn dan volgens de Mos wel ‘echte clubmensen’? ”Dat zijn meer de doctoren die voor de club werken, of de fysiotherapeuten. Of een specifieke terreinknecht die daar nog altijd zit. Maar dat is echt zeldzaam”, aldus De Mos.

Reageer op dit artikel

2 reacties

Kleine trik. 22 maart 2024 - 07:44

Én dat zegt Aadje afkoopsom.

Reply
jan 25 maart 2024 - 10:39

NEE nog niet

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert