Home Laatste Feyenoord Nieuws Mooie woorden Knipping: ‘Feyenoord is hofleverancier van Oranje’

Mooie woorden Knipping: ‘Feyenoord is hofleverancier van Oranje’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber zit voor het eerst bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Tegenover Voetbal International heeft Tom Knipping mooie woorden over voor de debutant én voor de hofleverancier van Oranje: Feyenoord

“Feyenoord is hofleverancier van Oranje. ‘Gewoon heel mooi’, zei Arne Slot, die mede doelde op Quinten Timber. De aangever en aanjager van de Rotterdammers speelt dit seizoen verder naar voren en is daardoor een belangrijke schakel geworden in de laatste fase van het aanvalsspel.”

Timber oogt ook zeer fit. Knipping: “Bovendien is hij sinds zijn transfer naar Feyenoord veel fitter geworden, waardoor hij nu om de drie dagen fysiek en kwalitatief kan leveren. Kortom; fraaie beloning voor een speler die investeerde in zichzelf.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws