Home Laatste Feyenoord Nieuws Marcel Brands: ‘Het eerste wat hij toen tegen mij zei was pa, je moet Wieffer halen’

Marcel Brands: ‘Het eerste wat hij toen tegen mij zei was pa, je moet Wieffer halen’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer timmert bij Feyenoord flink aan de weg en de middenvelder staat er ook in Europa goed op. Marcel Brands kreeg van zijn zoon Kevin de tip om Mats Wieffer naar PSV te halen, zo laat hij weten in de podcast De Beslissers.

“Ik bel bijna elke dag met m’n zoon, dan hebben we het natuurlijk vaak over voetbal”, vertelt Brands. “Wat hij denk ik wel heeft, en dat is soms irritant, zijn goede ogen. Toen ik terugkwam uit Engeland, toen zat ik natuurlijk iets minder in het Nederlandse voetbal. Het eerste wat hij toen tegen mij zei was: ‘pa, je moet Wieffer halen’.”

“Maar ik kende Wieffer niet goed, maar zei dat ik zou kijken bij de scouting. Ik kende hem van naam en had hem één of twee keer zien spelen. Ik begreep ergens wel wat hij zag, maar hij zei het meteen. Daar hebben we dan vaak discussies over. Hij is dan een beetje zwart-wit en ongeduldig. Ik ben, hoewel het ook niet mijn beste eigenschap is, iets geduldiger”, aldus Brands.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Arno 22 maart 2024 - 09:37

Helaas

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws