Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik heb nooit gedacht: shit, ik heb het niet gehaald bij Ajax”

”Ik heb nooit gedacht: shit, ik heb het niet gehaald bij Ajax”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber zit voor het eerst bij de definitieve selectie van Oranje en tegenover nu.nl blikt de middenvelder van Feyenoord terug op zijn loopbaan tot nu toe.

Waar zijn broer Jurriën in het eerste elftal wist door te breken, kwam het voor Quinten niet zo ver. Toch is hij nooit bij de pakken neer gaan zitten. “Ik heb nooit gedacht: shit, ik heb het niet gehaald bij Ajax. Ik kende mijn kwaliteiten.”

Over interesse had hij niet te klagen. “FC Utrecht en andere clubs uit binnen- en buitenland wilden me graag hebben. Ik speelde alles, dat was het doel en ik voelde me op mijn plek. Daarna kwam Feyenoord, ook daar kreeg ik het vertrouwen.”

De nuchtere Timber wil niet te ver op zaken vooruitlopen ten opzichte van zijn verdere carrière. “De Premier League is natuurlijk een mooie competitie, alleen God weet waar het eindigt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws