App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman niet inzetbaar bij Oranje

Hartman niet inzetbaar bij Oranje

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoorder Quilindschy Hartman zal vrijdag niet inzetbaar zijn voor Oranje in de wedstrijd tegen Schotland. De linksback heeft donderdagochtend ook niet kunnen meetrainen in de aanloop naar het duel.

”Die is met wat klachten vanuit de wedstrijd Heerenveen – Feyenoord gekomen”, bevestigt Ronald Koeman. ”Dat is eigenlijk dinsdag verergerd. Niet dusdanig dat hij terug naar de club is gegaan, dus we hebben nog steeds goede hoop dat hij wel voor de tweede wedstrijd beschikbaar is, maar morgen niet.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert